Eigenaar Erik Boots van EBTL - Transportopleidingen en advies biedt naast veiligheidsadvies voor ADR-transporteurs ook diverse nascholingscursussen voor beroepschauffeurs aan. Hij is zelfstandig ondernemer en reeds een aantal jaren werkzaam in het wegtransport. Naast het diploma Veiligheidsadviseur Wegvervoer heeft hij ook het volledig ADR-diploma en VCA-vol in bezit. Met zijn ervaring en kennis van wegtransport van allerlei soorten goederen kan hij als veiligheidsadviseur uw bedrijf goed van dienst zijn, en chauffeurs een zinvolle, praktijkgerichte nascholingsdag aanbieden.

EBTL heeft daarnaast een uitgebreid netwerk voor vraagstukken met betrekking tot ADR en nascholing. Zo kunnen specifieke bedrijfswensen tot uitvoer gebracht worden. Denk daarbij aan een heftruckopleiding, een chauffeursdag met meerdere onderwerpen of een 'bewustwordingscursus gevaarlijke stoffen' voor loodspersoneel. 

Erik Boots is lid van de Nederlandse Vereniging voor Veiligheidsadviseurs (VVA). Deze vereniging wisselt onderling kennis uit over onder meer het vervoer van gevaarlijke stoffen. Deze kennis hoeft u dus niet meer zelf te verzamelen, maar de bestaande en nieuwe wetgeving wordt u door Boots in begrijpelijke taal overgebracht.

undefined