Als uw transportbedrijf gevaarlijke stoffen vervoert, opslaat of verwerkt, dan heeft u te maken met allerlei regels. Regels uit de ADR wetgeving die u als ondernemer zou moeten kennen, moet kunnen toepassen en die bij een controle of ongeval van cruciaal belang zijn. Daarnaast is het wettelijk verplicht ieder jaar een jaarrapport op te laten maken. Hiervoor wil EBTL - Transportopleidingen en advies graag een betrouwbare partner zijn. 


Wanneer uw transportbedrijf gevaarlijke goederen vervoert, verwerkt of opslaat is volgens het ADR een veiligheidsadviseur verplicht, hoe groot of klein uw bedrijf ook is. Het maakt ook niet uit of u meerdere malen per dag of eenmaal per jaar gevaarlijke stoffen vervoert. Vervoert uw bedrijf gevaarlijke stoffen dan hoort u iemand aangesteld te hebben die het diploma Veiligheidsadviseur Wegvervoer op zak heeft. Gelukkig voor alle bedrijven die dit niet zelf willen regelen, mag deze persoon ook extern ingehuurd worden.

EBTL kan voor alle kleine en grote transportbedrijven van Nederland de wettelijk verplichte jaarlijkse rapportage als veiligheidsadviseur verzorgen. De voordelen? U hoeft u bij ons geen contract af te sluiten, zit niet vast aan een opzegtermijn en u hoeft niet zelf in de kennis te investeren, maar kunt bezig blijven met uw specialiteit: het runnen van uw transportonderneming!

undefined