EBTL - Transportopleidingen en advies kan ook voor uw onderneming van waarde zijn. Bel, of neem contact op via het contactformulier op de contactpagina. Dan zal ik u zo snel mogelijk bellen, waarbij ik de eerste vragen kan beantwoorden en een afspraak maken.

Als EBTL - Transportopleidingen en advies een rapport heeft opgemaakt over uw bedrijf, betreft dit een eenmalige jaarrapportage. Na dit jaar bent u geheel vrij om wel of niet door te gaan met EBTL - Transportopleidingen en advies.
Geheel vrij betekent dus dat u niet vastzit aan een opzegtermijn of een verplichte verlenging van een contract. Wij werken niet met contracten, u betaalt vooraf eenmalig voor een jaarrapport.

Onderstaande bedragen gelden voor transportbedrijven die gevaarlijke stoffen uitsluitend vervoeren, en zijn van toepassing op de voertuigen die daadwerkelijk zijn uitgerust om gevaarlijke stoffen te transporteren.

Tarieven per 1 juli 2017

Transportbedrijf met één auto:
Transportbedrijf met twee t/m vijf auto’s:
Transportbedrijf met zes t/m twintig auto’s:

 

€ 225,00
€ 300,00
€ 450,00

Hiervoor krijgt u onder meer een bezoek op locatie, een volledig jaarrapport en nieuwsbrieven gedurende een jaar. Met daarin informatie over nieuwe wetgeving of aanvullende eisen die van toepassing zijn op uw bedrijf. En indien u geen aanvullende diensten van EBTL - Transportopleidingen en advies wenst, zijn er dus geen extra kosten.

Transportbedrijven met een groter wagenpark, eigen opslag of andere aanvullende werkzaamheden op het gebied van gevaarlijke stoffen wil ik graag maatwerk leveren. U wordt verzocht contact op te nemen via het contactformulier. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat.