Alles over EBTL

Uw totaalleverancier op het gebied van: 

  • (ADR) veiligheidsadvies
  • (ADR) opleidingen en trainingen 
  • Transport van gevaarlijke stoffen

Over EBTL

Mijn naam is Erik Boots, eigenaar van Erik Boots Transport & Logistiek, ofwel EBTL. Ik ben een ervaren en gespecialiseerd beroepschauffeur met eigen vrachtwagen en bovendien lid van de Nederlandse Vereniging voor Veiligheidsadviseurs (VVA). Die combinatie is niet alleen prettig voor mij, het maakt mijn werk namelijk heel veelzijdig en afwisselend, maar het is ook een groot voordeel voor de klanten van EBTL. U kunt met elk vraagstuk op het gebied van het vervoer van gevaarlijke stoffen terecht bij één veiligheidsadviseur. Ook verzorg ik met veel enthousiasme de nodige opleidingen en nascholingen voor beroepschauffeurs en magazijnmedewerkers. Daarnaast is EBTL een transportbedrijf met NIWO-vergunning, dus ook het transport van gevaarlijke stoffen over de weg wordt vaak aan ons overgelaten.

Totaaloplossing: veiligheidsadvies, opleidingen en transport

Omdat ik ben aangesloten bij de VVA, beschik ik altijd over de meest recente kennis op het gebied van het vervoer van gevaarlijke stoffen. Ik ben op de hoogte van wet- en regelgeving en mede dankzij mijn eigen ervaring als chauffeur ben ik goed in staat om al deze kennis in begrijpelijke taal over te brengen. Naast het diploma Veiligheidsadviseur Wegvervoer heb ik ook het volledig ADR-diploma en VCA-vol in bezit.

Met betrekking tot ADR en nascholing maak ik veel gebruik van mijn netwerk. Specifieke klantwensen realiseer ik vaak in samenwerking. Denk bijvoorbeeld aan een heftruckopleiding, een chauffeursdag met diverse thema's of een bewustwordingscursus gevaarlijke stoffen voor loodspersoneel. 

Kortom, met EBTL bied ik een totaaloplossing bestaand uit advies, opleiding én transport. Natuurlijk niet altijd het complete pakket, want dat is afhankelijk van de vraag van de klant, maar als één van de weinige totaalaanbieders in Nederland ben ik in elk geval in staat om de klant in elk aspect volledig te ontzorgen. 

Heeft u vragen of wilt u een keer kennismaken? Ik kom graag bij u langs. Neem vooral contact met mij op. 

Mevrouw tussen de plantjes