Korte ADR-cursus voor planners en loodsmedewerkers

Rijdt jullie transportbedrijf ADR? En hebben de chauffeurs een ADR-diploma maar missen de planners en loodsmedewerkers kennis van ADR? EBTL kan een in-company training verzorgen, afgestemd op jullie werkzaamheden!

Wat moet ik bij mijn opdrachtgever opvragen, en welke informatie heeft de chauffeur nodig? Wat mag er gereden worden zonder ADR-diploma? En mag ik alle goederen voor crossdock in de loods hebben, en wat moeten we doen als er wat gebeurt? Zomaar wat relevante vragen voor een transportbedrijf dat gevaarlijke stoffen vervoert. Voor de chauffeurs is hun vakkennis door middel van het ADR-diploma wel geregeld, maar hoe zit dat met de rest van het personeel?

Het ADR schrijft voor dat iedereen die met gevaarlijke stoffen omgaat een passende training gevolgd moet hebben, een ‘ADR-bewustwordingstraining’ conform hoofdstuk 1.3. EBTL kan deze training van 3 uur in-company verzorgen, bijvoorbeeld aansluitend aan een werkdag van 18.00u tot 21.00u. Voor medewerkers die uren voor de code 95 willen bijschrijven kan deze cursus meetellen voor 7 theorieuren, mits vooraf 4 uur E-learning is gevolgd.

De kosten bedragen:

Cursus t/m 4 deelnemers:                    € 500,-
Cursus 5 t/m 12 deelnemers:                € 750,-
Bijschrijven code 95:                            € 60,- per registratie (incl. E-learning aanmelding)

 

Ook bij afzenders van gevaarlijke stoffen kunnen wij zo’n training verzorgen. Meer informatie?

Bel of mail Erik Boots, veiligheidsadviseur ADR,
06-30040793
info@ebtl.nl

Nieuws

ERRU-register van start per 1 april 2022

Op 1 april 2021 is het ERRU-register in Nederland van start gegaan. Hierin staan overtredingen beschreven waarvoor strafpunten worden geregistreerd als er een overtreding wordt begaan. Hoe ernstiger d…

Lees meer

Tankcontainers en ADR op een LZV, mag dat?

Tankcontainers en ADR op een LZV, mag dat? Er wordt antwoord gegeven op de vragen of het toegestaan is dat tankcontainers vervoerd worden met een LZV en of gevaarlijke stoffen vervoerd mogen worden me…

Lees meer

Ik heb een vraag